Co hrajete ?
+2
Drabby7
Mistr Yu
6 posters
Strana 1 z 1
Co hrajete ?
Hrajete nějaké hry kromě Runescape ? Napište sem, aby se ostatní mohli inspirovat
Naposledy upravil Mistr Yu dne Mon Aug 29, 2011 6:39 pm, celkově upraveno 1 krát
Re: Co hrajete ?
Já například kromě RSka hraju Team Fortress 2, a někdy zapnu i Counter Strike 1.6. Obě hry jsou od stejného tvůrce, a jsou opravdu hodně dobré
Naposledy upravil Mistr Yu dne Mon Aug 29, 2011 6:39 pm, celkově upraveno 1 krát
Já krom RSKa hraju League of Legends, Counter strike Source anebo obcas zapařim i jinou hru .
Re3pekt- Event Manažer
- Poèet pøíspìvkù : 73
Jsem typicky WoWkar :-)
BTW. tedka tu nejakou dobu nebudu, zacal jsem chodit na brigadu, takze nejak na hrani nemam cas ani naladu, takze me kdyztak nevyhazujte z klanu, protoze se tam delsi dobu neukazu :-)
BTW. tedka tu nejakou dobu nebudu, zacal jsem chodit na brigadu, takze nejak na hrani nemam cas ani naladu, takze me kdyztak nevyhazujte z klanu, protoze se tam delsi dobu neukazu :-)
Kukin- Poèet pøíspìvkù : 12
Jeste jsem zapomel na to, ze hraju Shakes&Fidget na cz serveru 7. Beru na vedomi Kukine.
CO hrajete
Ja hraju needy hlavne undercovry a shoun white a par blbosti......
Mrek111- Poèet pøíspìvkù : 10
Já mimo RS nic moc nehraju, občas Civilization 4.
Jinak sem pořád pod účinkem drogy zvané hudba.
Jinak sem pořád pod účinkem drogy zvané hudba.
Drabby7 napsal:Nejlepšími kapelami jsou stejně Skillet, Coldplay a Linkin Park
Na Abbu a pani Edith Piaf ani zďaleka nemajú
Teď jsem si na steam koupil Counter Strike Source, a bomba, dlouho jsem se k tomu už přemlouval ale zůstával jsem u 1.6., teď to už ani nezapínám Doporučuju
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: