Otázky k RS
3 posters
Strana 1 z 1
Re: Otázky k RS
Takže, po dlouhém přemýšlení a nekonečných zbytečně proflákaných dnech sem se rozhodnul, že se vrátim k RS (standing ovation! ). Ale, protože moje postava ma played time strašne vysoký a skilly strašne nízký, ta si založím novou a nebudu se fládat Akorát potřebuju poradit s jakým skillem začít. Něco sem slyšel, že Fagex konečne udělal s boty pořádek, takže snad to budu zábavnější. Takže, s jakým skillem mám začít, aby sem se dostal za co nejkratší dobu k co největší částce??
Artas555 napsal:Takže, po dlouhém přemýšlení a nekonečných zbytečně proflákaných dnech sem se rozhodnul, že se vrátim k RS (standing ovation! ). Ale, protože moje postava ma played time strašne vysoký a skilly strašne nízký, ta si založím novou a nebudu se fládat Akorát potřebuju poradit s jakým skillem začít. Něco sem slyšel, že Fagex konečne udělal s boty pořádek, takže snad to budu zábavnější. Takže, s jakým skillem mám začít, aby sem se dostal za co nejkratší dobu k co největší částce??
Hm... In-game time není důležitej, ale skilly ano. Nevím co tě teda vede k založení nové postavy. Já taky mám v poměru k odehranýmu času slabý skilly, ale dohánět to znovu určitě nechci, tahle postava už má jméno, tak to nebudu budovat znovu. Ale tady jde o tebe. Hm.. Chceš se dostat k nejvyšší částce peněz nebo čeho ? Pro peníze ti doporučuju : Mining > Fishing > Woodcutting, později p2p. Jestli ti nejde o peníze, tak zkokretizuj v dalším komentáři.
Boti opravdu zmizely
A gratuluju k návratu
No mě k tomu vedlo to, že mám odehranejch +- 200 dní, ale kdybych se neflákal tak bych dokázal vybudovat ostavu dokonce lepší než je artas555 za pouhých 70 dní (a to sem do toho započítal i trochu mojí lenosti) , mimo to nová postava se jmenuje art4s555 takže i to jméno je 7/9 akorát mě se*e to, že se budu muset přihlasovat mailem.
Nejvíce výdělečné F2P skilly
Jednoznačně Mining a od Bot-Nuking Day má rozhodně větší cenu Woodcutting
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: