CZ/SK RuneScape Warring Community - 01.09.2011
2 posters
RS Kings Clan :: Clan :: Propagace clanu
Strana 1 z 1
CZ/SK RuneScape Warring Community - 01.09.2011
Ahoj RS Kings,
Chcel by som vám oznámiť, že pred pár minútami sa spustilo nové komunitné fórum... Toto fórum vzniklo na to, aby sa CZ/SK klany mohli prezentovať, deliť sa o svoje úspechy, prípadne aj spolupracovať pri spoločných akciách. Hlavným cieľom je zjednotiť našu komunitu klanov a priateľsky spolupracovať. Bol by som rád, keby sa na fórum registrovali aj členovia, nielen leadri klanov.
Za žiadnych okolností sa nesnažíme nahradiť celú CZ/SK Komunitu. Naše fórum sa zaoberá iba klanmi, ničím iným!
URL : www.czskwarring.vksoft.eu
IRC : #csw {irc.swiftirc.net}
Memberlist : Pracuje sa...
S pozdravom Viktor 36,
Zakladateľ a administrátor komunity
Chcel by som vám oznámiť, že pred pár minútami sa spustilo nové komunitné fórum... Toto fórum vzniklo na to, aby sa CZ/SK klany mohli prezentovať, deliť sa o svoje úspechy, prípadne aj spolupracovať pri spoločných akciách. Hlavným cieľom je zjednotiť našu komunitu klanov a priateľsky spolupracovať. Bol by som rád, keby sa na fórum registrovali aj členovia, nielen leadri klanov.
Za žiadnych okolností sa nesnažíme nahradiť celú CZ/SK Komunitu. Naše fórum sa zaoberá iba klanmi, ničím iným!
URL : www.czskwarring.vksoft.eu
IRC : #csw {irc.swiftirc.net}
Memberlist : Pracuje sa...
S pozdravom Viktor 36,
Zakladateľ a administrátor komunity
Re: CZ/SK RuneScape Warring Community - 01.09.2011
Hmmm... Dík za informaci. Náš clan se ale asi nebude účastnit, nejprve si musíme zorganizovat aktivitu na našem fóru, potom můžeme na jiná. Takže zatím lock.
RS Kings Clan :: Clan :: Propagace clanu
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: