Pipinak Workshop
5 posters
RS Kings Clan :: Runescape :: Grafika
Strana 1 z 1
Pipinak Workshop
Pokud chcete udělám na fórum avatar či nějaký signature do podpisu sem začínající takže snesu u nějakou kritiku .
zde jsou mé ukázky z delší doby :DDD
zde jsou mé ukázky z delší doby :DDD
Pipinak- Poèet pøíspìvkù : 11
Re: Pipinak Workshop
přes co to děláš ?
Re3pekt- Event Manažer
- Poèet pøíspìvkù : 73
Piskot hero napsal:přes co to děláš ?
Přes Photofiltr sem začátečník mno takže rady a tak by se mi hodili .
Všiml sis dobře je to Easter Event přišlo mi to jako pěkná momentka .Mistr Yu napsal:1. obrázek to pozadí je z letošního easter eventu, nebo se mi to jen zdá ?
no doporučoval bych ti Adobe Photoshop asi v dnešní době nejlepší progrma na úpravu fotek
Re3pekt- Event Manažer
Nemohl bys poslat odkaz na stáhnutí ??Piskot hero napsal:no doporučoval bych ti Adobe Photoshop asi v dnešní době nejlepší progrma na úpravu fotek
jasná věc
- kód:
http://www.uloz.to/10078204/adobe-photoshop-cs5-rar
Re3pekt- Event Manažer
ilegálnost ? myslim ze projet tvůj počítař najdem tam max. legální internet
Re3pekt- Event Manažer
+1, ale stejněPiskot hero napsal:ilegálnost ? myslim ze projet tvůj počítař najdem tam max. legální internet
Ještě so o tu tvorbu pokoušíš? Mohl bych ti dát nějaké rady abys to neměl tak chaotické
Sem tam tak poraďArtas555 napsal:Ještě so o tu tvorbu pokoušíš? Mohl bych ti dát nějaké rady abys to neměl tak chaotické
No tak úplne za prvé, RS nie je až tak výborná hra čo sa grafiky týka a tým pádom je dosť ťažké spracovať nejaký obrázok z neho bez toho aby to bolo kostrbaté. Skús použiť na okraje postavy rozmazávanie, alebo si to môžeš sám orezávať, ale to je celkom pracné. T je jedna vec.
Ďalej, focal point, bod záujmu, nejako ho zvýrazne, každý obrázok by mol byť sústredený v nejakom bode. K tomu môžu pomôcť svetelné efekty alebo sústredné rozmazávanie.
Ďalšou vecou je pozadie. Obrázok nezaujme, ak máš na pozadí jednu farbu. Ak si zoženieš photoshop (môžem ti poslať 100% link PM ak chceš) tak tam je tých efektov habadej. Ja osobne používam Clouds v kombinácii s rozmazávaním, prelínaním vrstiev a podobných cypovin.
Takýchto "vychytávok" mám dosť ale najprv vyskúšaj ten základ.
+ prečítaj si toto
Ďalej, focal point, bod záujmu, nejako ho zvýrazne, každý obrázok by mol byť sústredený v nejakom bode. K tomu môžu pomôcť svetelné efekty alebo sústredné rozmazávanie.
Ďalšou vecou je pozadie. Obrázok nezaujme, ak máš na pozadí jednu farbu. Ak si zoženieš photoshop (môžem ti poslať 100% link PM ak chceš) tak tam je tých efektov habadej. Ja osobne používam Clouds v kombinácii s rozmazávaním, prelínaním vrstiev a podobných cypovin.
Takýchto "vychytávok" mám dosť ale najprv vyskúšaj ten základ.
+ prečítaj si toto
ohledně té grafiky
Když hraješ RS na 4xAA atd. ,tak to kostrbaté není. Akorát musíš používat dobrý "foťák" na obrazovku
RS Kings Clan :: Runescape :: Grafika
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: