Záliby mimo herního světa
4 posters
Strana 1 z 1
Re: Záliby mimo herního světa
Hm, asi myslíš čučením do monitoru hraní her. Já se na počítači i vzdělávám, teď například procházím nějakými těmi zaklády programování. Jinak hraju basket , věnuju se škole , a koukám do obrazovky (TV)
Basket jo? Já se už osmí rok snažím hrát na violončelo. (právě máme akci z orchestru takže tu do konce týdne nebudu )
Jinak programováni to skouším taky. HTML a CSS ale moc času na to tedy nemám. A na TV se moc nekoukám, já svoje seriály koukám na netu. Když TV tak jenom abych videl Panelák (já vím, velká cypovina, ale já si nemužu pomoct )
Jinak programováni to skouším taky. HTML a CSS ale moc času na to tedy nemám. A na TV se moc nekoukám, já svoje seriály koukám na netu. Když TV tak jenom abych videl Panelák (já vím, velká cypovina, ale já si nemužu pomoct )
Tak krom čučení do monitoru dělám : 1. už 9 rokem hraju volejbal , občas posilovna, hraju squash 2. záliba grafické programy (začínám) a pak rád spim minimálně odpoledne 2-3 hodky kdyz je cas ted uz rsko nehraju tak ze u toho ztravim celej den pac jsem chtel něčeho dosáhnout ale jen z nudy nebo pro zálibu.
Re3pekt- Event Manažer
- Poèet pøíspìvkù : 73
Zájmy a záliby
Tak u mě bych neměl zapomenout 9 let klavír, nově ping-pong a pak ještě škola a kreslení(např. návrhy výbavy a monster do RS, zvířata) a pak ještě můj pes(no i když on je pso-kočko-čuník )
Drabby7 napsal:Tak u mě bych neměl zapomenout 9 let klavír, nově ping-pong a pak ještě škola a kreslení(např. návrhy výbavy a monster do RS, zvířata) a pak ještě můj pes(no i když on je pso-kočko-čuník )
ted jeste dung se mnou a toho psa hod jsem fotku
Re3pekt- Event Manažer
Tenhle vypadá skoro jako ten náš Hlavní podobu s kočkou má tu, že si občas myslí, že je kočka a podivně mňouká
Já teď poslední dva týdny skládám Rubikovu kostku, která mě odtáhla i ze světa RSka, takže se k němu vrátím až mě přestane bavit Rubikova kostka
Drabby7 napsal:
Tenhle vypadá skoro jako ten náš Hlavní podobu s kočkou má tu, že si občas myslí, že je kočka a podivně mňouká
hustý, my máme vlčáka a kokra i kočku
Re3pekt- Event Manažer
Mistr Yu napsal:Já teď poslední dva týdny skládám Rubikovu kostku, která mě odtáhla i ze světa RSka, takže se k němu vrátím až mě přestane bavit Rubikova kostka
Lol rubikova kocka je fajna zábava. Ja si teraz púšťam vianočné koledy (lol) a premýšľam o mojej vianočnej poviedke, ktorú chcem napísať.
Ja tiez Ale hlavne sa nemozem dockat snehu, pretoze prechadzat sa po zasnezenej ceste vecer to cloveku zdvihne naladu
nesnášim zimu
Re3pekt- Event Manažer
Zima by bola v pohode, keby nebola taká zima Ale inak je to moje najobľúbenejšie obdobie. Dostávam vtedy dobré nápady na príbehy, básne a podobné veci.
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: